Noutati

Ozonoterapia

Ozonoterapia este o metoda moderna de distrugere a bacteriilor si virusurilor din cavitatea bucala.
Terapia consta in infiltrarea unei cantitati de ozon active in tesutul gingival si subgingival cu ajutorul unui aparat special.Modul in care ozonul omoara doar celulele bolnave, si nu si pe cele sanatoase, se realizeaza prin intermediul enzimelor. Toate celulele sanatoase au trei enzime care le protejeaza impotriva oxidarii, lipsa enzimelor conducand la “imbolnavirea celulelor”. Asta face ca toate celulelel nesanatoase sa fie lipsite de aparare in fata ozonului.
Ozonul care se foloseste in cabinetele stomatologice este emis de un aparat ce prezinta o ansa de sticla care se pune in contact cu zona inflamata. Ozonoterapia este lipsita de durere, desi ozonul patrunde pana la 5 mm in tesutul moale si 1-2 mm in tesutul dur.

Sedintele sunt scurte de 15-20 minute, iar rezultatele sunt vizibile imediat. Ozonoterapia nu genereaza alergii sau intolerante, si nici reactii adverse.

Detartraj cu Air Flow

Air Flow-ul este un dispozitiv folosit in stomatologie pentru redarea zambetului sanatos al pacientului printr-o metoda de pulverizare a unui jet fin de pulbere de bicarbonat de sodium pe dinti. Cu ajutorul Air Flow-ului se indeparteaza placa bacteriana si tartrul care afecteaza tesutul gingival.
Procedura este rapida si nedureroasa, fiind necesar a fi repetata o data la sase luni.
In combinatie cu un periaj profesional, Air Flow-ul poate sa confere o stare de sanatate sporita dintilor dumneavoastra. Dupa efectuarea detartrajului, sunt recomandate sedinte de fluorizare dentara care se pot efectua atat in cabinetul dentar, cat si acasa, cu ajutorul unor gutiere.

Program de Lucru

Luni: 9:00 - 20:00
Marti, Miercuri, Joi: 12 - 20
Vineri: 9:00 - 17:00
Vrei o programare? Scrie-ne