Despre Dentina

Cu o experienta de peste 20 ani in domeniu, dr. Violeta Dicu, conduce si detine Cabinetul Stomatologic Dentina.

Ne desfasuram activitatea in conditii de maxima siguranta pentru pacientii nostri.

Sanatatea dintilor dumneavoastra este primordiala pentru noi. Ne preocupam constant si responsabil de zambetul fericit al pacientilor nostri.

Servicii Stomatologice Complete

 

Clinica stomatologica Dentina are grija ca tu sa ai un zambet frumos si sanatos.

La clinica noastra va oferim servicii premium intr-un cadru placut, la preturi promotionale, cu materiale si echipamente de ultima generatie.

Endodontie

Orice dinte trebuie salvat, iar sanatatea lui incepe de la radacina. La Dentina beneficiati de tratamentul canalelor dentare cu materiale de ultima generatie de la Dentsply.
Ortodontie

Dinti dvs. nu au crescut uniform?. La Dentina beneficiati de tratamente ortodontice care dau rezultate exceptionale.
Ozonoterapia

Ozonoterapia este o metoda moderna de distrugere a bacteriilor si virusurilor din cavitatea bucala. Terapia consta in infiltrarea unei cantitati de ozon active in tesutul gingival si subgingival cu ajutorul unui aparat special.Modul in care ozonul omoara doar celulele bolnave, si nu si pe cele sanatoase, se realizeaza prin intermediul enzimelor.

Cosmetica dentara

Redati frumesetea originala a dintilor dumneavoastra la Dentina.

Albire - Opalescence

Tratamentul cel mai folosit pentru albirea dintilor in Statele Unite, Opalescence, da rezultate extraordinare dupa numai trei sedinte de tratament. Spre deosebire de tratamentele rapidede albire, nu da dureri si nici nu sensibilizeaza dintii.

Bijuterii dentare

Aplicam bijuterii dentare cu adeziv fotopolimerizabil fara a deteriora dintele. Odata aplicata, bijuteria poate fi indepartata usor intr-o sedinta de 5 minute fara urme.

cabinet stomatologic pitesti

Program de Lucru

Luni: 9:00 - 20:00
Marti, Miercuri, Joi: 12 - 20
Vineri: 9:00 - 17:00
Vrei o programare? Scrie-ne